Европска мрежа на ментори за жени претприемачи во Македонија new-MENTOR

Европската мрежа на ментори за жени претприемачи е составена од национални мрежи од повеќе од петнаесет земји од Европа. Во Македонија националната мрежа ќе биде креирана преку проектот Европска мрежа на ментори на жени претприемачи (new-Mentor).
23.02.14

Cartier бара исклучителни жени претприемачи

Сите жени претприемачи, од сите држави, од било која индустрија чии бизниси се во почетна фаза на развој можат да се пријават за Cartier Women's Initiative Awards. Прочитај Повеќе »
12.09.13

ЕУ натпревар за жени иноватори

Европската Комисија го промовира второто издание на ЕУ наградата за жени иноватори. Натпреварот е отворен до 15 Октомври 2013 за сите жени кои се основачи или ко-основачи на свои претпријатија и користеле средства од програмите за истражување на Европската Унија или од Програмата за конкурентност и иновации. Прочитај Повеќе »
30.08.13

Проектот new-MENTOR низ фотографии

На последниот ден на проектот new-MENTOR да се потсетиме на активностите низ галеријата слики објавена на нашата FB страница. Прочитај Повеќе »
Повеќе Новости »

Настани